Ez lesz az!!!

 2012.08.27. 22:44

A nagy elhatározásunk után értesítettünk mindenkit a tervekről. Jöttek is sorban az okosságok, hogy mire kell figyelni, mert különben átvernek, meg úgyis szar lesz, meg nem kéne kimenni… Másik oldalról viszont támogatást is kaptunk, hogy igenis, próbáljuk meg.
Munkakereséskor kicsit leszűkítettük a kört: a célország Hollandia, és mindenképp együtt szeretnénk lakni (esetleg együtt dolgozni is).
A legjobb barátunk a gúgli volt, tehát a keresgélésünk az internetre korlátozódott.
Találtunk gyönyörűséges, szépséges munkásszállásokat, fúdesokatfogszkeresni és minemverünkát hirdetéseket. Szépen sorban mindegyiket felhívtuk (persze a háromnegyedéről egyből kiderült, hogy „hááát az nem is úgy vaaan”).

Végül megtaláltuk a tutit. A http://ottoworkforce.eu/ -t választottuk. A telefonban nagyon kedvesek voltak. A munka kritériumainak is megfeleltünk, közös szállásunk lesz, és halálra keressük majd magunkat.

EZ LESZ AZ!!!

-gondoltuk

(következő részben az Otto-s interjúról…)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintemigyvan.blog.hu/api/trackback/id/tr504736254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása